Шампионката по кикбокс и таекуондо  се оказа първия дисквалифициран от

...
Шампионката по кикбокс и таекуондо  се оказа първия дисквалифициран от
Коментари Харесай

Ексклузивно! Позорно изгонената шампионка Ситнилска с първи думи след скандала: Телефона скрих заради лични проблеми!

Шампионката по кикбокс и таекуондо  се оказа първия дисквалифициран от „ Игри на волята ” участник. Наказаха я грубо поради прикрит телефон, с който нарушила стоманените правила на шоуто.

Мобилното устройство грижливо било прикрито в багажа на русокоската в подплатата на сака с персоналния й багаж и не било намерено от екипа на продукцията.

В първия подкаст на „ Игрите ”  шампионката сподели: „ Срамувам се, че съм първата дисквалифицирана участничка, само че още преди началото на шоуто имах съмнения дали да вляза или не. Имах персонални проблеми и за мен беше значимо какво се случва на открито. Причината да скрия телефона бе, че зарязах сестра си в тежък за нея миг и най-важното за мен беше да схвана какво се случва с нея и с други хора от външния свят. ”

„ На Дивата река не съм употребила телефона тъй като там бяхме без багаж, само че за мен беше призрачен сън да незная какво става на открито. И в този момент не скърбя, че го скрих, скърбя за тези, които ми стискаха палци да победя. ”

Албена призна още, че Ива от нейното племе знаела за скрития телефон, само че я подкрепяла тъй като била наясно с проблемите й на открито.

„ Знаех, че имам сили да стигна до край, а на реката макар неудобствата се научих на мира и в никакъв случай не влязох в конспирация! ”, сподели пред водещата на подкаста Ивка Бейбе.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: new Албена Ситнилска Ситнилска изгонена Ситнилска проговори за скандала
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР